De geur van kampvuur

Uniek boek
geur van kampvuur 150x150 De geur van kampvuurScouting Nederland bestaat 100 jaar in 2010, scouting in Bennekom bestaat dan 65 jaar. In de aanloop naar dit jubileum wordt een smakelijk boek over heden en verleden van Scouting in Nederland gelanceerd. Dit boek, voor nu en later, mag in de boekenkast van een (oud)scout niet ontbreken!
U kunt het boek bestellen door uw bestelling op te geven bij Novita, Dorpsstraat 35, Bennekom of  telefonisch via 0318-414326 u kunt uw bestelling ook opgeven door uw gegevens te emailen naar info@boekhandelnovita.nl .

100 jaar Scouting in Nederland
In het feestjaar 2010 organiseert Scouting allerlei activiteiten om met elkaar 100 jaar Scouting te vieren. Maar er is ook meer dan feest, ook wordt er aan de vernieuwing en verbetering van het spelaanbod gewerkt. Op de jubileumpagina van Scouting Nederland vindt u een korte impressie van de landelijke activiteiten die in 2010 georganiseerd worden.

65 jaar scouting in BennekomScouting 100jaar St def De geur van kampvuur Meer informatie over de geschiedenis van scouting in Bennekom vindt u op onze geschiedenispagina’s. Hier leest u over de oprichting van de Musingagroep, de zomerkampen vanaf 1947 maar bijvoorbeeld over de websites die onze groep al sinds eind jaren ’90 onderhouden heeft. Wist u bijvoorbeeld dat de Anasazistam al blogde voordat het überhaupt uitgevonden was?