Reünie (9 oktober 2010)

De reünie op 9 oktober 2010 was een groot succes, mede dankzij de weergoden die ons goedgezind waren. Een niet eerder gehaald deelnemersaantal van bijna 200 oud-leden was aanwezig op deze feestelijke dag. Er zijn vele foto’s gemaakt, de eerste foto’s zijn te vinden in ons fotoboek. Zodra meer foto’s beschikbaar zijn zullen ze geplaatst worden op deze site. Ook kunt u blijven genieten van de foto’s van lang (of minder lang) vervlogen tijden in ons historische fotoboek. Voor meer informatie over de ´Vrienden van Scouting Bennekom´ kunt u terecht op de (tijdelijke) Vrienden pagina.

Deelnemers

Op de pagina ‘Wie komen er?’ is de lijst met aanmeldingen te vinden.

Meer informatie/Vragen

Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina met antwoorden op veelgestelde vragen of contact opnemen via reunie@scoutingbennekom.nl