Veel gestelde vragen

Op deze pagina zijn de antwoorden op de meest gestelde vragen te vinden:

V: Mag ik mijn kinderen meenemen?
A: Ja, dat mag mits u ze zelf in de gaten houdt, we hebben geen kinderopvang of speciaal programma georganiseerd, maar ze zullen zich in ons bos uiteraard vermaken en daarnaast mogen ze ook een kijkje nemen bij de opkomsten van de speltakken

V: Wat kost het?
A: De kosten voor deze reünie bedragen 10 euro per persoon. Dit is inclusief eten en twee consumptiebonnen. Als je niet blijft eten, dan bedragen de kosten 5 euro per persoon, je krijgt dan geen consumptiebonnen, maar de koffie en thee is nog steeds inbegrepen.

V: Hoe kan ik betalen?
A: De deelname kosten kunnen bij aankomst  voldaan worden bij de aanmeldstand. Hier krijgen de deelnemers ook het programma, eventuele consumptiebonnen e.d. uitgereikt.

V: Wat kosten de consumpties eigenlijk?
A: Alle dranken kosten 1 euro (bier, wijn, fris)

V: Hoe kan ik zien wie er komen?
A: We houden een lijst met deelnemers bij op de ‘Wie komen er pagina’

V: Waar is de reunie?
A: De reunie vindt plaats in en om de gebouwen van Scouting Bennekom op Selterskampweg 68 te Bennekom.

V: Mijn vraag staat er niet tussen, waar kan ik met mijn vragen terecht?
A: Vragen die niet in deze lijst staan kunt u stellen via reunie@scoutingbennekom.nl