Aankondiging

SCOUTING BENNEKOM VIERT FEEST100 jaar Scouting logo versie 3 zonder achtergrond Aankondiging

Op 10 april organiseert Scouting Bennekom onder de naam ‘ScoutItOut’ in het dorp in Bennekom een grote middagactiviteit voor haar leden en alle belangstellende Bennekommers. Scouting Bennekom viert daar mee het 100 jarig bestaan van Scouting in Nederland en de 65e verjaardag van Scouting in Bennekom!  Bennekommers zijn van harte uitgenodigd om vanaf 13.00 uur deel te nemen aan uitdagende en plezierige activiteiten.

Burgemeester van der Knaap opent het activiteitenprogramma om 13.00 uur op het plein voor de Oude Kerk in Bennekom. Ook enkele leden van Scouting Bennekom van het allereerste uur zijn hierbij aanwezig. Daarna zal het landelijk bestuur van Scouting Nederland de prijs uitreiken aan  de Scoutinggroep uit regio NederVeluwe die de beste jubileumactiviteit organiseerde.

Tijdens deze activiteitenmiddag kunnen kinderen en ouders uit het dorp eens zien hoe veelzijdig de activiteiten van Scouting zijn. Voor de kinderen zijn er de rest van de middag leuke inloopactiviteiten, waaraan ze zo mee kunnen doen! Zo zal er een springkussen zijn, worden er marshmallows gemaakt en is er een unieke speurtocht door het dorp. Voor  volwassenen is er bovendien de gelegenheid om een kopje koffie of thee te komen drinken bij de Scouts.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Novita, Ondernemersvereniging Bennekom, De Medewerker – centrum voor vrijwillige inzet in Ede, Welstede en Sportservice Ede

welstede Aankondiging

logosportservice Aankondiging