Welkom bij de Sprokkelbende!

Wie: jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar
Waar: Selterskampweg 68
Wanneer: elke zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur

De Bevers spelen samen in het dorp Hotsjietonia. Met Stuiter beleven ze daar allemaal avonturen en komen ze allerlei thema-figuren tegen. Elk personage heeft zo zijn eigen activiteit waar hij/zij van houdt.

Onder leiding van Fleur Kleur (expressie), Sterre Stroom (internationaal), Rozemarijn (Veilig en Gezond) en Keet Kleur (expressie) gaan de bevers elke zaterdag op avontuur in het bos.

Daar  komen ze soms andere themafiguren uit Hotsjietonia tegen, zoals Stanley stekker (uitdagende scouting technieken) of Professor Plof (veilig en gezond). Ook  speuren  ze door het bos, slapen ze een nachtje in het clubhuis, knutselen, verkleden, spelen in de kussenhoek en zitten gezellig om het kampvuur. De bevers gaan ook graag naar de renheuvels in het bos. De bevers zitten in de speltak waarbij er wordt toegewerkt naar het overvliegen naar de jongens- of meisjes welpen. Er wordt kennisgemaakt met het Scoutingspel waarbij buiten zijn, samen delen en spelen centraal staat. Het motto van de bevers is dan ook : “Wat bevers doen, doen we samen.”

De bevers van de Sprokkelbende spelen elke zaterdagmiddag van 14 tot 16 uur in het bos of het clubhuis aan de Selterskampweg. Wil je meer informatie over de Bevers, neem dan contact op met de leiding.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij je aanmelden bij de bevers dan kan dat via dit formulier.

Voor overigcontact met beverleiding gebruik je dit email adres: bevers@scoutingbennekom.nl

Wil je meer weten over Hotsjietonia kijk dan eens hier