Gevonden: Coördinator voor klussen en verbouwing

We hebben inmiddels een kluscoordinator gevonden!

Scouting Bennekom zoekt een vrijwilliger voor de functie kluscoördinator, iemand die betrokken is bij de groep en het onderhoud en verbouwingen van het gebouw coördineert en daarbij gebruik maakt van de kennis en ervaring die bij de leiding en bij ouders beschikbaar is. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar stichting@scoutingbennekom.nl of fam.horn@hetnet.nl (Nico Horn, secretaris Stichting Scouting Bennekom).

De coördinator hoeft het klussen zeker niet allemaal zelf te doen, maar kan mensen enthousiast maakt om mee te werken, weet welke ervaring er in en rond de groep aanwezig is, maakt samen met andere mensen plannen voor het werk, houdt overzicht over het klus- en verbouwwerk, stuurt het werk aan en is aanspreekpunt voor de vrijwilligers die helpen bij het klussen. Daarnaast is de kluscoördinator aanspreekpunt voor de leiding om te overleggen hoe gewenste aanpassingen in de speltakruimtes gerealiseerd kunnen worden. Natuurlijk is daar enige technische kennis voor nodig maar meer nog mensenkennis.
De kluscoördinator zit in de bouwcommissie, is lid van de groepsraad en is adviseur van het Stichtingsbestuur.

Het is de bedoeling dat in het najaar de toiletten verbouwd worden, daar moet nog een planning voor gemaakt worden. Verder moet er een onderhoudsplan komen voor de gebouwen. Dit alles wordt gedaan binnen de bouwcommissie en in nauwe samenwerking met het Stichtingsbestuur, dat verantwoordelijk is voor het onderhoud van de gebouwen van Scouting Bennekom.

Naast een kluscoördinator zoekt Scouting Bennekom ook enkele vrijwilligers die de kluscoördinator willen ondersteunen in de bouwcommissie en vrijwilligers die kunnen helpen bij klussen en verbouwingen.