H.I.T. 2013

hit logo website 150x112 H.I.T. 2013Het is weer zo ver, vanaf 2 januari 2013 kun je je inschrijven voor de H.I.T. Voor alle scouts vanaf 7 jaar oud een bijzonder Paasweekend beleven doe je op H.I.T. Ga snel door naar de website om te kijken welke kampen er georganiseerd worden.

De HIT is een landelijk evenement van Scouting Nederland. Het staat voor Hikes, Interessekampen en Trappersexpedities, en wordt ieder jaar gehouden in het Paasweekend. Op verschillende plekken, verspreid over Nederland (en een beetje Belgiƫ en Duitsland) kun je alleen of met je scoutingvrienden op een leuk en gezellig weekend, samen met andere scouts uit het hele land.

De HIT is het enige scouting-evenement waarbij JIJ mag kiezen wat voor gaaf avontuur je gaat beleven. Dat kan bijvoorbeeld een hike zijn: je loopt, fietst, vaart of rijdt daarbij een route door de omgeving, en komt ondertussen verschillende posten tegen. Of je kiest voor een interessekamp: je leert er bijvoorbeeld kamperen, sterren kijken, koken, EHBO of je beleeft een spannend avontuur rond een themaverhaal. En wie van een echte fysieke uitdaging houdt, kan kiezen voor een trappersexpeditie waarbij je conditie en je uithoudingsvermogen flink op de proef worden gesteld.