1993 Porcheresse-en-ardenne

wanneer: 03 t/m 13 juli 1993
waar: Porcheresse-en-ardenne (belgie)
terrein: groot schuin oplopend grasveld
thema: Rond de wereld in 10 dagen
kosten: 200 gulden
hoe: met z’n allen in een bus

leiding:
Filip de Graaf
Gert-Jan Gijsbertsen
Peter Rozenboom
Stefan Rozdeiczer
Suzanne Nooij
Remi Nout

Patrouilles:
Cobra’s
Buffels
Arenden
Tijgers
Nijlpaarden

Thema:
Jullie, de verkenners, gaan per patrouille de weddenschap aan met de leden van de Club (een van de rollen van de leiding). Tijdens het kamp zul je door al die verschillende landen reizen. Ook zul je soms de inlandse bevolking ontmoeten (ook weer de leiding).
Het is zeer belangrijk om op zo’n verre reis een heel nauwkeurig logboek bij te houden. Zorg ook dat je er een mooie omslag voor hebt. Dit logboek moeten jullie maandag 12 juli ‘s avonds inleveren bij de leden van de Club (de leiding). Zij bepalen dan wie de mooiste reis om de wereld hebben gemaakt. Dit logboek meot zo geschreven worden dat de leden van de Club zich precies kunnen voorstellen in welke landen jullie geweest zijn.
Denk van tevoren goed na over het thema en maak er iets leuks van. Vergeet niet om met je patrouilleleden te overleggen over de stijlkleding e.d.