Contributie & kosten

Contributie
De contributie bedraagt € 12,- per maand (voor de stam € 7,50 per maand). Te voldoen via een automatische machtiging aan de penningmeester.
De gemeente Ede heeft regelingen voor mensen met een laag inkomen, hiermee is een tegemoetkoming in de contributie mogelijk. Deze regelingen zijn te vinden op de website van de gemeente Ede.

Uniform/Scoutfit
Daarnaast komen er kosten bij voor uniform/scoutfit. Deze verschillen per speltak. De Scoutfit is verkrijgbaar bij de ScoutShop (via www.scoutshop.nl of de winkel in Arnhem).

Bijzondere activiteiten
Voor bijzondere activiteiten (zoals bijv. zomerkamp) wordt een extra bijdrage gevraagd. Door middel van acties proberen we de kosten van deze activiteiten te drukken. Deze kosten verschillen per jaar en per speltak.