Speltakken

Scouting Bennekom heeft voor alle leeftijden wel een passende groep, dit noemen wij een speltak. In het lijstje hieronder kun je zien welke speltak het meest geschikt is voor jou.

5-7 jaar/gemengd: De Bevers van de Sprokkelbende beleven elke zaterdagmiddag van 14 tot 16 uur weer nieuwe avonturen in het dorp Hotsjietonia. Samen met Stuiter trekken zij er op uit en beleven elke middag weer wat anders. Ze doen proefjes met Professor Plof of zijn creatief met Keet Kleur. Elke week weer een uitdagende middag.
7-11 jaar/meisjes: De welpen van de Shantihorde zijn elke middag van 14 tot 16 uur in de jungle. In elk gebied is er weer wat anders te beleven, buiten uitdagende spellen doen, heerlijk ravotten en in groepjes leren samenwerken!
7-11 jaar/jongens: De Welpen van de Sioniehorde en de Chikaihorde trekken op de zaterdagmiddag van 14 tot 16 uur de jungle in samen met de dieren uit het beroemde Jungleboek. Dit betekent wildernis, avonturen en spannende belevenissen.
11-15 jaar/meisjes: De Padvindsters van het Zoeka Vendel zijn elke week weer lekker creatief en actief, sociaal maar in ieder geval gezellig bezig. Gezelligheid staat bij deze groep meiden, die zaterdagmiddag van 14 tot 17 uur opkomst hebben, voorop!
11-15 jaar/jongens: De Verkenners van de Musingatroep zijn echte doorzetters die geen uitdaging uit de weg gaan! Ze hebben wekelijks op zaterdagmiddag van 14-17 uur hun opkomsten.
15-18 jaar/ gemengd: Wat de RSA uit Bennekom doen zal je ze zelf moeten vragen, ze maken hun programma’s namelijk zelf. Zij zorgen er wel voor dat ze niet onopgemerkt blijven bij de rest van de groep en dat komt niet alleen door hun andere kleur blouses. Zij hebben op zaterdag van 14-17 uur.
18-23 jaar/gemengd: De leden van de Anasazi stam komen eens in de maand op vrijdagavond van 20-22+ uur bij elkaar om hun zelfbedachte programma’s uit te voeren. Daarna evalueren ze meestal in ontspannen sfeer het programma en de voorbije weken.
24-…/gemengd: De Stam van Hoge Gisting is er voor diegenen die geen genoeg kunnen krijgen van Scouting Bennekom. Enkele keren per jaar zijn er nog activiteiten in binnen- en buitenland waar je je scouting hart kunt ophalen.