ROC stage

Wie zijn wij:
We zijn een enthousiaste groep mensen die het leuk vinden om kinderen allerlei activiteiten aan te bieden, ter bevordering van hun persoonlijke ontwikkeling en gewoon, omdat het gezellig is. Deze activiteiten kunnen bestaan uit: grimeren, buiten spelen, hutten bouwen, kampvuurtjes maken, koken, survival en/of tochttechnieken, kamperen, sport en spel, thematische activiteiten etc.
Daarbij staan wij open voor allerlei andere mogelijkheden, die jij als stagiaire zou kunnen inzetten en uitvoeren.

Wij bieden jou:
Een stage met veel mogelijkheden waarbinnen jij jouw competenties zou kunnen uitbreiden en verder ontwikkelen.
Professionele begeleiders (HBO-opgeleidde mensen c.q. supervisor)
Een leuke stageperiode met een verrassend eind.
Je wordt ingeschreven bij Scouting Nederland, hierdoor ben je gedurende je stageperiode verzekerd en heb je daarmee allerlei andere voordelen.

Wij verwachten van jou:
Dat je in staat bent initiatief te nemen.
Dat je zelf in de gaten houdt of je nog voldoet aan je stage eisen (natuurlijk wordt je hierin ook begeleidt.)
Dat je enthousiast bent.
Lijkt het je wat? Neem dan het toetsenbord, telefoon of pen in de hand of zoek ons eens op tijdens een opkomst.

Scouting Bennekom als erkend leerbedrijf.
Calibris heeft onze groep als erkend leerbedrijf geregistreerd.
Dit geldt voor de volgende kwalificaties:
Sociaal Agogisch Werk
Sociaal Cultureel Werker
Sociaal Pedagogisch Werker
Sport en Bewegen
* SB-coordinator
* SB-leider
* SB-begeleider

Kijk voor een stageplek ook op de volgende pagina.

Meer hierover lees je op www.calibris.nl