Verhuur

kromschutte 300x200 VerhuurDe gebouwen van Scouting Bennekom liggen aan de rand van de Veluwe in de bossen. De bossen zijn vrij toegankelijk en een ideaal speelterrein. Een gedeelte van de gebouwen wordt in de zomervakantie en doorgaans in de meivakantie en Hemelvaartperiode verhuurd aan (alleen) scouting groepen. Verhuur vindt dus niet plaats aan scholen, studenten, e.d.
Weekendverhuur is alleen mogelijk voor scoutinggroepen uit de regio. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Het “Kromschutte”-gedeelte, dat verhuurd wordt, heeft een oppervlakte van ca. 280 m2 en is geschikt voor groepen tot 50 mensen. Bij het clubhuis ligt een prachtige kampvuurkuil. Het geheel biedt de sfeer die bij scouting past.

Informatie over de indeling van het gebouw en de omgeving waarin het ligt vindt u onder de kopjes indeling en omgeving. Onder het kopje route vindt u de weg naar ons gebouw.

In het overzicht onder Verhuurkalender kunt u zien welke weken nog vrij zijn voor de verhuur in de komende periode. Als u interesse heeft dan kunt u contact opnemen met onze beheerder Luuk Boelman. (email: luuk@boelman.nl, tel. 0318-416894).