Indeling & Plattegrond

Het hoofdgebouw van Scouting Bennekom bestaat uit twee delen: “Kiva” en “Kromschutte”.Het “Kromschutte”-deel wordt gebruikt voor verhuur. Dit deel heeft een oppervlakte van ca. 350 m². Er zijn 4 lokalen. De accomodatie is geschikt voor groepen tot 50 mensen.

verhuur plattegrond Indeling & Plattegrond
Lokalen
: De lokalen 1 en 2 zijn 9,5 bij 6 meter. Beide zijn gescheiden door een geluidsarme schuifwand. Het lokaal 3 meet 11 x 6 meter. Het vierde lokaal is 7,5 x 7,5 m. In de lokalen 1,2 en 4 mag geslapen worden.

Keuken: De ruime keuken is 3 bij 4 meter. Deze is o.a. voorzien van RVS-werktafels, dubbele wasbakken, bovenkastjes, wasbak voor grote pannen, afzuiginstallatie, grote koelkast met vriesvak, professioneel gasfornuis met 4 grote branders en een vuilnisbak. De keuken wordt zonder potten, pannen en keukengerei opgeleverd.

Wasruimte: Er is een grote sanitair-ruimte met 2 douches en een invalidentoilet/douche. Alle leidingen worden automatisch gespoeld om legionella te voorkomen.

Toiletten: Er zijn drie toiletten in een aparte toiletgroep. Een invalidentoilet is beschikbaar in de douchegroep.

Gehandicapten: Het gebouw is daarvoor gedeeltelijk aangepast. Er is één aangepast toilet. Het gebouw is voorzien van extra brede deuren zonder drempels en een oprit voor rolstoelen. In de wasruimtes zijn lage wastafels.

sani4 222x300 Indeling & Plattegrond sani3 199x300 Indeling & Plattegrond sani2 199x300 Indeling & Plattegrond sani1 199x300 Indeling & Plattegrond