Leiding kerstdiner

2012 12 22 Kerstdinner 149 150x150 Leiding kerstdinerHet is alweer een tijdje geleden maar op 22 december genoot de leiding (en overige vrijwilligers) van Scouting Bennekom van het jaarlijkse kerstdiner. Dit jaar volledig uitgevoerd in casinostijl. In de garderobe werd het speelgeld uitgedeeld, een irisscan afgenomen en werd men op de foto gezet. Het was een zeer geslaagde avond voor de vrijwilligers die zich het gehele jaar inzetten om de vereniging draaiende te houden. Dit succes was te danken aan het welpenteam en Nele die de organisatie voor deze avond op zich hadden genomen.
Traditiegetrouw wordt er tijdens het diner afscheid genomen van oud-leiding. Zo ontving oud-beverleiding Frank Govers, oud-padvindstersleiding Olga de Bont en de vorige groepsvoorzitter Aad van der Linden een Scouting Bennekom krukje.
Dit jaar ook extra aandacht voor vrijwilligers die blijven. De leiding die 5 jaar of langer ‘in dienst’ is bij de vereniging ontvingen van het bestuur een gouden bok voor op het uniform. Een kroon op het jaren vrijwilligerswerk. Mieke Bovenschen (padvindstersleiding) werd extra in het zonnetje gezet en ontving het bronzen waarderingsteken van Scouting Nederland voor verdiensten voor de groep.
Iedereen heeft genoten van de avond, zoals ook op de foto’s te zien is. Klik hier voor de foto’s.