Nl DOET

untitled Nl DOETOok dit jaar doet Scouting Bennekom weer mee aan de NL DOET. De grootste vrijwilligersactie die mogelijk wordt gemaakt door het Oranje Fonds vindt plaats op 17 maart. Dit jaar besteden we de financiële bijdrage aan het bouwen van patrouillehokken in kiva voor de heren verkenners. De oorspronkelijke hokken zijn vanwege ouderdom een aantal jaar geleden gesloopt. Ze waren bedoeld om de patrouilles ieder een eigen ruimte te geven die ze konden inrichten met hun eigen spullen. Daarnaast was het een plek om groepsgewijs per patrouille opdrachten uit te werken. Al lange tijd is het een wens van de leiding om deze structuur te herstellen. NL DOET is een perfecte kans om dit nu te realiseren. Naast het klusteam van Scouting Bennekom zijn er ook aantal vrijwilligers die zich aangemeld hebben via de website van NL DOET om ons te helpen. Wil jij ook de handen uit de mouwen steken? Kom dan op zaterdag 17 maart van 12:00 tot 17:00 helpen. Aanmelden kan via info@scoutingbennekom.nl. Namens het bestuur van Scouting Bennekom, Oranje Fonds bedankt! Met vriendelijke groet Wouter Graumans.