Padvindsters 3e op Regionale Wedstrijden

myphoto60 225x300 Padvindsters 3e op Regionale WedstrijdenZondag 17 april was het rond drie uur weer super spannend in Lunteren. De padvindsters werden op het podium geroepen.. samen met drie andere groepen uit de hele regio. Het was tijd voor de laatste 4 van de uitslag van de Regionale Scouting Wedstrijden 2011.

De padvindsters stonden samen op het podium met de Hessen en Zandkleppers uit Lunteren en de verkenners van de OPV-Schoonoord uit Oosterbeek. Na het bekendmaken van de uitslag bleek dat Christa (RL), Moriah (ARL), Marijke, Manon, Angelika en Roos de 3e plek deelden met de OPV, met maar liefst 706 punten!

De padvindsters scoorden weerzinwekkend hoog op de onderdelen koken en kampopbouw. De andere onderdelen sport & spel, themapresentatie en hike gingen ook prima. ‘s Nachts kon je gerust voorbij lopen in het kamp van de padvindsters want alles was netjes opgeruimd. Zo ook het uniform: hartstikke strak! De meiden zijn super blij met hun 3e plek!!
De verkenners gingen duidelijk voor de lol prijs, ze namen het niet zo nauw met hygiƫne en het maken van een hikeverslag sloegen ze maar even over dit jaar. Wie weet hebben ze volgend jaar genoeg geoefend en weer zin om wat te schrijven?
Menno, Reinaart, Koen, Wilbert, Arne, Luuk, Leon en Nicolas hebben in ieder geval een hartstikke leuk weekend achter de rug in Lunteren.