Leiding

Het leidingteam bestaat dit seizoen uit vijf personen!

Anne – Teamleidster Anne is terug van weggeweest. Het Scoutingbloed kruipt toch waar het niet gaan kan… Razend enthousiast is Anne om nu fulltime padvindstersleiding te zijn. Anne woont in Bennekom en studeert verpleegkunde in Ede. Als padvindster heeft Anne nogal wat gekkigheid uitgehaald, dus padvindsters maak je borst maar nat!

Daphne – Leiding Daphne is na een geslaagd zomerkamp 2011 blijven hangen bij de padvindsters als leiding. Doordeweeks vind je Daphne niet in Bennekom, maar in een studentenkamer in Delft. Ze studeert in deze stad Industrieel Ontwerpen. Daphne is verder graag grafisch bezig, zo heeft ze bijvoorbeeld de klasse-insignes ontworpen. Haar creativiteit is een goede aanvulling aan ons leidingteam. Daarnaast regelt ze de geldzaken binnen het speltak.

Marjolein – Leiding
Marjolein is met haar die-hard Scoutinginstelling bij de padvindsters aan het goede adres. Leiding bij de padvindsters? Jazeker. Want daar doe je de échte Scoutingdingen! Scouting betekent voor Marjolein vele grote evenementen en internationale contacten, ze is net als Daphne, al op de WJ in Engeland en WJ in Zweden geweest. Binnen het padvindstersteam houdt Marjolein zich bezig met de gezondheidszaken.

Koen – Leiding
Koen is ook leiding bij de padvindsters. Hij is druk met het halen van zijn vwo-diploma. Wat hij daarna wil gaan doen? Vraag hem dat zelf maar! Ook Koen is al eens op de WJ geweest, als jeugddeelnemer in Zweden en vindt het heel tof om allerlei verschillende Scoutingactiviteiten in Nederland en daarbuiten te doen.

Juliette – Leiding
Tot slot hebben we dan nog de altijd gekke Juliette in ons leidingteam. Juliette is al heel veel jaren lid van Scouting Bennekom en is maar liefst vijf jaar padvindster geweest. Genoeg padvindsterervaring dus.