Leiding

Het leidingteam bestaat dit seizoen uit vijf personen!

Anne – Teamleidster Anne is terug van weggeweest. Het Scoutingbloed kruipt toch waar het niet gaan kan… Razend enthousiast is Anne om nu fulltime padvindstersleiding te zijn. Anne woont in Bennekom en studeert verpleegkunde in Ede. Als padvindster heeft Anne nogal wat gekkigheid uitgehaald, dus padvindsters maak je borst maar nat!

Daphne – Leiding Daphne is na een geslaagd zomerkamp 2011 blijven hangen bij de padvindsters als leiding. Doordeweeks vind je Daphne niet in Bennekom, maar in een studentenkamer in Delft. Ze studeert in deze stad Industrieel Ontwerpen. Daphne is verder graag grafisch bezig, zo heeft ze bijvoorbeeld de klasse-insignes ontworpen. Haar creativiteit is een goede aanvulling aan ons leidingteam. Daarnaast regelt ze de geldzaken binnen het speltak.

Marjolein – Leiding
Marjolein is met haar die-hard Scoutinginstelling bij de padvindsters aan het goede adres. Leiding bij de padvindsters? Jazeker. Want daar doe je de échte Scoutingdingen! Scouting betekent voor Marjolein vele grote evenementen en internationale contacten, ze is net als Daphne, al op de WJ in Engeland en WJ in Zweden geweest. Binnen het padvindstersteam houdt Marjolein zich bezig met de gezondheidszaken.

Ilse – Leiding
Ilse is nu nog het nieuwste lid van het leidingsteam. Ze volgt Technische Bedrijfskunde in Utrecht en woont daar ook. Na het laatste jaar bij de RSA is ze teruggekomen naar de speltak die ze zelf het leukste  vond om het nu weer net zo leuk en gezellig te maken. Het liefste is ze met de opkomsten lekker actief buiten bezig en als je van de kampvuurliedjes bent kun je altijd bij haar terecht.

Juliette – Leiding
Tot slot hebben we dan nog de altijd gekke Juliette in ons leidingteam. Juliette is al heel veel jaren lid van Scouting Bennekom en is maar liefst vijf jaar padvindster geweest. Genoeg padvindsterervaring dus.