Koken

Elk jaar krijgen jullie een opdracht wat jullie moeten koken, de opdrachten vind je links in het menu op een speciale pagina.

Over het algemeen geldt dat jullie de tafel natuurlijk gezellig aankleden (minimaal met een menukaart) en het eten presenteren aan de leiding.

Budget: Jullie mogen als basisbedrag € 5,- uitgeven, plus €1,- per padvindster uit je ronde. Lever je bonnen in, met naam erop en rekeningnummer bij de leiding.

De leiding zorgt voor kruiden (zout, peper, paprikapoeder, kaneel, suiker, nootmuskaat, oregano, kerriepoeder), en (zonnebloem-)olie.
Neem van huis andere kruiden mee, dit scheelt een hoop geld. Als jullie vragen hebben, bijv. over of we iets wel of niet op Scouting hebben, kan je ons altijd mailen!
Verder geldt natuurlijk dat we er van uit gaan dat jullie zo veel mogelijk verse ingrediënten gebruiken, dus minimaal potjesgebruik. Denk ook om het budget, dus koop geen voorgesneden champignons maar een bakje champignons…