O.R.W. 2006 James Bond

Verslag van de winnaars van de ORW 2006: Blafrikaantjes
Wij zijn Blafanne en Blalein en we hebben de ORW gewonnen. We hebben samen met de rest van de Blafrikaantjes natuurlijk wel moeten voorbereiden om te kunnen winnen. Themakleding uitzoeken, wapen maken, hikeverslag. Dat was super gezellig. En dan met de opkomst lekker punten scoren. En na de opkomst weer voorbereiden voor de volgende keer.

Het stoken hebben wij het met z’n tweeën gedaan, best lastig maar samenwerken kan je wel als je elkaar al je hele leven kent! Blanon en Blafga kookten het eten op het vuur waar wij voor zorgden enz o vormden we een team. Het eten was half aangebrand maar de leiding vond het lekker terwijl Blafanne het niet naar binnen kreeg. Blaline zou er ook zijn met het eten maar ze was net te laat. We aten aardappelsoep, geprakte gehakt met ei ,rode bieten met knoflook en als nagerecht notenrolletjes. Na het eten moesten we alle zooi opruimen en ons voorbereiden op de themapresentatie. Voor de themapresentatie gingen we op de foto met de winnaars van de verkenners. En toen begonnen we met de themapresentatie’s. Eerst moest de ronde van Lisanne, de Black Shadows. Daarna kwam Fodyas en daarna Il Mascarpone Carabinieri. En als laatste kwamen wij! Nadat wij geweest waren, ging de jury overleggen en moesten wij de keuken schoon maken. Toen we hoorden dat we eerste waren, kregen we champagne en taart. De taart was lekker. Blafanne kreeg de taart in haar gezicht geduwd door Mahan en er ontstond daardoor een taartgevecht door het hele clubhuis.

Blafanne en Blalein

O.R.W. Onderdeel Hike

Eén april, het was geen grapje, was het tijd voor de hike. Om de beurt vertrokken de groepjes richting de Russische steppe om daar kennis te gaan maken met de verschillende volkeren.

Zo kwam elke ronde na een fikse wandeling over de bergen bij het volk der Brenuvski uit. Wij zijn idolaten van alles wat met Egypte, zand en woestijn te maken heeft. Gelukkig kwamen jullie net op tijd langs en konden jullie ons helpen met het planten van cactussen. Er kon maar één persoon tegelijk in de kas en voordat je bij de kas aangekomen was met je cactus moest je eerst de heuvel oprennen, omdat de kassen zich natuurlijk bevonden op het meest zonrijke stukje van ons land.

Zo ploeterden verschillende groepjes Geheim Agenten om de beurt de heuvel op om cactussen te planten, de foto’s zeggen genoeg.

Het zonnetje scheen heerlijk en er werd heerlijk gespeeld in het zand, ja ook door de leiding. Fodyas en de Black Shadows wisten het voor elkaar te krijgen het hele rondje goed te lopen en alle punten van de Russische steppe bezocht te hebben. Proficiat!

Nu zijn we heel benieuwd welke verslagen er geschreven zullen worden en we weten het al bijna zeker, die fotoroute is gelukt!

Het wordt een spannende volgende week zaterdag, nog bijna 2/3 van de punten te verdelen!