Vriendinnetjesopkomst

Het was een gezellig opkomst, niet? Negen vriendinnen hadden jullie meegenomen. Vol zweet, tranen en modder gingen ze weer naar huis. Voldaan van de warmte, plezier en mueslireep.

Ze hebben kunnen proeven van duw-trek-en-sleurspel, kwallballen, kloven en een beetje stoken. Helaas mochten we niet stoken van de brandweer en om er voor te zorgen dat we onze stookvergunning mogen houden hebben we het vuur gestaakt. Helaas.. Want het ging heel erg goed zo koken op een stammetje. Gelukkig heeft iedereen wel kunnen genieten van het voorbereiden: kloven, hakken, zagen…

Een sluipspel door het groene bos tot besluit en toen was het zoeka-liedje alweer uit. En dat is best raar als je voor het eerst een opening of een sluiting ziet op scouting. Alle tradities wennen, als je niet beter weet wordt het vanzelf normaal.

Hopelijk zien we jullie weer een keer terug, gezellig!

myphoto34 Vriendinnetjesopkomst