Scouting Bennekom

Overvliegen 2008

Er vlogen vier padvindsters uit… Overvliegen 2009

 Overvliegen 2008

BENNEKOM- Het overvliegen was al snel dit seizoen, en wel op 20 september jl. Anne Michele (die van angst afwezig was), Marjolein, Daphne en Joanne waren klaar om naar de RSA over te gaan. Terwijl de rest van de padvindsters wachtten op het nieuwe kroost.

 Overvliegen 2008

Het thema van ons overvliegen dit jaar kwam uit op Tarzan. Apenstaarten zwiebten op de muziek heen en weer en met een paar opgeblazen wangen onder een geschminkt gezicht kon het thema niet stuk. Er werd een junglehut op palen gebouwd. Alles stond en de mensen verzamelden zich. En toen bedachten een paar padvindstesr IN de hut “Laten we gaan springen”. En ja hoor, de hut zakte in elkaar. “WIE HEEFT DIE KNOOP GEMAAKT?” was een vraag die veelvuldig gesteld werd. Het bleek Daphne te zijn geweest. Maar goed, we kregen wat heropbouwtijd en de getthoblaster leefde ook nog, maar die werd voor de zekerheid toch maar even onder het plateau vandaan gehaald.

 Overvliegen 2008

Er stonden vijf nieuwe padvindsters aan de andere kant van het Bambiliëtouw te wachten op de oversteek. Lotte, Marin, Moriah, Sanne en Louise waren er klaar voor om de stap te maken naar de jungle wereld. Eerst even wat capriolen uithalen voordat je er echt bij hoort. En elk aapje heeft een… precies geschminkt gezichtje.

 Overvliegen 2008

Alle aapjes even op een hoopje en zo hebben we weer een gloednieuw vendel voor het seizoen 2008-2009. Samen met twee nieuwe mannelijke leiding die vanaf de RSA weer naar ons kwamen is het leidingteam ook weer compleet.
Wij hebben er zin in!
Groetjes van Danielle, Aleida, Christiaan, Joost en Mieke