Scouting Bennekom

O.R.W. 2010: De geheimen van cruiseboot “Partyslip”

Welkom op cruiseboot de “PartySlip”. Dit is het cruiseschip van uw dromen. U zult de aankomende vier weken langs alle eilanden van Islas del Bonitas varen. Geen monsters van Loch Ness, geen haaien, enkel feestvreugde en vertier. De heerlijkste cocktails worden geserveerd op de “PartySlip”. Bingo-avonden, limbodansen, heerlijke (vr)eetpartijen, myphoto40 300x225 O.R.W. 2010: De geheimen van cruiseboot Partysliptalentenjachten, plezier alom.

Op cruiseboot “PartySlip” lijkt het altijd één groot feest. Het 25 m zwembad ligt er gladjes bij, de zonnestoelen steken fel af tegen de helderblauwe lucht, de serveersters zijn onweerstaanbaar en de kapitein een hunk van de bovenste plank. Toch lijkt er achter al dit glamour iets niet te kloppen, er… er lijkt iets zich onder water af te spelen. Maar dan toch boven water..

Uw gastheer is “Rob de Fijn” deze welbespraakte jongeman is de elegante kapitein van de “PartySlip”. Rob de Fijn is een perfecte kapitein, altijd ijdel, punctueel, klantvriendelijk myphoto41 300x225 O.R.W. 2010: De geheimen van cruiseboot Partyslipen goed gebekt. Hij staat al drie jaar aan het roer van de PartySlip Het schip viert hoogtij sinds Rob de Fijn zijn eigen slip heeft laten poseren voor het logo van het schip. Elk personeelslid draagt op zijn aandringen en instructies de slip over de werkkleding. Want wie wil er nou niet bij zo’n goedgeklede vent aan boord zitten?

Zijn assistente en meest gewaardeerde collega is Jack de Flipper. Jack is altijd netjes gekleed, schaamt zich enigszins voor zijn “PartySlip” outfit en kamt daardoor zijn haar extra vaak netjes naar achteren. Hij zal altijd voor u gereed staan om het u naar de zin te maken. Pas wel op voor zijn verkooptrucs…

Verder zijn er nog een paar bijzondere gasten op het schip aanwezig, waar jullie vanzelf kennis mee zullen maken…

De feestgroeperingen die bij de PartySlip aan boord gingen waren:

Eerste plek: Conviviumsmyphoto43 O.R.W. 2010: De geheimen van cruiseboot Partyslip

Tweede plek: Fruitala’smyphoto42 O.R.W. 2010: De geheimen van cruiseboot Partyslip

Derde plek: Trasoqu’smyphoto44 O.R.W. 2010: De geheimen van cruiseboot Partyslip