Scouting Bennekom

Overvliegen 2009

 Overvliegen 2009
Bibberen in bikini en buffelen door de modder

Op 12 september 2009 was het alweer tijd voor het jaarlijkse overvliegfestijn. De padvindsters namen afscheid van vier oude leden en kregen er tien nieuwe voor terug. Maar niet zonder dat de lambada gedanst was!

Padvindsters weten wat ze willen, zo ook het kader die al allerlei bonte ideeën klaar had voor het overvliegen van 2009. In het thema van palmbomen, cocktails en feesten werd er vooral genoten van het nummer “Toet toet op mijn waterscooter”. Het maakte de dames dan ook niet uit, ook al was het alles behalve warm, om in bikini te gaan. Swingend met een sambarokje aan hielden zij het warm. Ook de twee mannen van het Vendel lieten zich op hun meest uitdagende manier zien.. al wake-boardend op het droge… in zwembroek!

Helena, Marijke, Manon, Kirsten, Marit, Marlijn, Fraukje, Frederique, Angelika en Esther kregen in de Zoeka Cocktailbar een metamorfose waarna ze over de catwalk hun nieuwe outfit moesten showen. Onder luid gejuich van de padvindsters werden de overvliegers binnen gehaald, hoorde die bruine knietjes ook bij de nieuwste mode? 

Nu de nieuwe aanwas binnen gehaald is werd het zenuwtijd voor Lisette, Pauline, Brigitte en Juliette. Wat zou de RSA dit jaar bedacht hebben? Het mocht niet met water zijn, niet met meel en pindakaas. Toch wisten de RSA leden iets te bedenken om hun nieuwe leden te verrassen: een modderpoel in het bos zelf. Geen leidingwater kwam er bij aan te pas om er voor te zorgen dat de vier meiden geseald werden tot aardewormen. Vast geknoopt aan een compagnon van de verkenners moest er een heel parcours afgelegd worden door het bos. Met schmink op het gezicht er bij… ach dames wat zijn jullie toch beauty’s. 

Veel plezier bij de RSA en de nieuwe leden van het Zoeka Vendel: hartelijk welkom!

Alle foto’s van het overvliegen kan je zien op: Facebook