Kaderhike

RIMG0060 225x300 Kaderhike

Vandaag was het anders dan anders. Het was kaderopkomst.

Na het open moesten we naar binnen. Binnen werd uitgelegd wat we die dag gingen doen. We gingen hiken. We werden in groepjes verdeelt en in elk groepje liep een leiding mee. Er waren 3 groepjes. Ik zat in het derde groepje. Toen het laatste groepje weg was ging Marin door het bos fietsen om te kijken of iedereen goed liep groepje 1 was verkeerd gelopen. Bij post 1 kreeg je een quiz. Als je die goed had gemaakt kreeg je een snoepje. Toen kregen we nog een opdracht. Dat was dat je zo veel mogelijk woordjes moest opschrijven met Scoutingkamp. Bij post 2 moest je uit een boom een brief je halen en op dat briefje stond: gefopt. Toen moesten we weer verder lopen naar het eindpunt. Bij het eindpunt kregen we drinken en gingen we lummelen. Daarna gingen we naar het bruggetje want het bruggetje was opnieuw geschilderd, het duurde best lang.

Na het wachten kregen we cake met autootjes van de snelweg. Daarna gingen we weer naar het gebouw.Daar moesten we in een kring gaan zitten.Mieke had een papier gemaakt, daar stonden allemaal dingen op die je kon doen.Die dingen moet je doen want dan kan je 1e 2e of 3e klasse padvindster worden.

RIMG0064 300x225 Kaderhike

Toen gingen we sluiten en daarna naar huis.

Groetjes Anniek.

Foto’s: Manon & Marijke