Overvliegen

Hooggeeerd publiek! Ik stel aan u voor de nieuwe padvindsters van dit seizoen: Naomi, Ilse, Alisha, Madelon, Marit en Anniek. RIMG0295 225x300 Overvliegen

Met een hoge hoed op stond Christiaan als een heuse spreekstalmeester in de ring van ons Zoeka Circus. Speciaal voor het Overvliegen is dit Circus naar Bennekom gekomen. Zouden de oudste welpen het aankunnen om in ons circus te werken? Het thema past op zich zeer goed bij de padvindsters, want bij de meiden tussen de 11 en 15 jaar is het soms ook echt een circus!

De dag begon met gezamenlijk openen onder leiding van de nieuwe voorzitter van de groep Marijn. Daarna vlogen de bevers over naar de twee welpengroepen. Er gingen veel welpen over dit jaar. De meisjes kropen de grotten in richting de jungle. De jongens namen de vertrouwde touwbrug naar de jungle. Bij ons was het dus circuspret. Iedereen had verkleedkleren meegenomen en de hele ochtend was er met een groepje geknusteld en gepionierd aan het Zoeka Circus.
Alisha en Ilse moesten zich bewijzen op de evenwichtsbalk. Anniek en Marit verdwenen tijdens de verdwijntruc van illusionist Senta en Naomi en Madelon werden clowns en sprongen bij Valerie door de brandende hoepel.

Na de vele circusdeuntjes was het tijd om afscheid te nemen van Kimberly, Christa en Paulien. Zij vlogen over naar de RSA om vanaf nu door het leven te gaan als Sherpa. Zij gaven de leiding nog een mooi afscheidskado, wat nu een mooi plekje heeft in Sangam. Natuurlijk had de RSA het de aankomende leden niet gemakkelijk gemaakt. Ze moesten over een hoge buikschuif, vervolgens met handen en voeten aan een verkenner door de drek. Wat stinkende eieren erbij en je kan een goed soepje trekken van de meiden! En zo namen we afscheid van de meiden.

Bij de padvindsters gingen we snel drinken en opruimen zodat we nog het Grote Stress spel konden spelen. Natuurlijk werden de rondes bekend gemaakt, deze vind je hier ook op de website. Tijdens het Grote Stress spel werd er een beroep gedaan op het organisatievermogen van de nieuwe rondeleidsters. Dit was soms nog best een uitdaging als je zes spellen tegelijk te doen krijgt. RIMG0328 225x300 Overvliegen

Meer foto’s van het overvliegen vind je hier.