Poolhike

RIMG0110 300x225 PoolhikeHelaas ging het Poolweekend -vanwege de extreme koude- niet door. De daghike ging wel door. Het werd een mooie wandeling in de sneeuw van Schaarsbergen naar Bennekom. Sommige padvindster maakte de tocht extra lang, dat houd je altijd. Ach, wandelen door de sneeuw, zonnetje op je neus, rode wangen, warme chocomelk en knakworsten. Geweldig.

Hier volgt een verslag van Valerie

Helaas ging de nacht hike en de overnachting niet door vanwege extreme kou maar gelukkig ging de daghike wel door.’s Ochtends moesten we om 9:00 uur verzamelen bij het clubhuis en werden we door onze eigen leiding gedropt bij Schaarsbergen.

Aangekomen in Schaarsbergen mochten de rondes één voor één vertrekken op weg naar het clubhuis. Na een stuk gelopen te hebben door het bos zouden we eigenlijk aan moeten komen op post 1. Helaas is dat niet helemaal gelukt met de route maar kwam de leiding ons ophalen en bracht ons naar post 2. Daar hebben we gekeken welke we route we moeste volgen en zijn verder gaan lopen. Dit keer ging het wel goed en kwamen we aan op post 3. Daar kregen we een lekker broodje knakworst maar moesten gelijk weer weg om verder te gaan met onze route. Ook dit ging uiteindelijk goed. Na een stuk door het bos gelopen te hebben en genoten hebben van de zon kwamen we bij de laatste post. Vanaf daar was het niet ver meer naar het clubhuis. We waren op een bekende plek (althans dat dacht de leiding) en moesten zelf een weg terug vinden naar het clubhuis. Helaas heeft één ronde een kleine omweg gemaakt en kwam dus later aan op het clubhuis.

Na zo’n lange wandeltocht had iedereen wel honger en gingen gezellig met z’n allen boerenkool eten. Toen de boerenkool op was kon bijna iedereen naar huis. Helaas moest één ronde nog afwassen maar toen de afwas gedaan was konden ook zij naar huis en lekker uitrusten.

Alle foto’s van deze winterhike vind je door op de onderstaande foto te klikken.

Poolhike4febr Poolhike
Poolhike 4febr