R.S.W. 1e en 8e plek!

In het weekend van 4 april werden op ons eigen terrein de Regionale Scouting Wedstrijden gehouden. Er deden twee rondes mee. The Purple Pearl (Senta, Marit, Anniek, Ashley, Marieke en Daphne) eindigde met een hele hoge score op de eerste plek. Xuan Feng behaalde een mooie achtste plaats. Xuan Feng bestaat uit Valerie, Ilse, Madelon, Lianne, Suzan, Toke en Marloes. De padvindsters van The Purple Pearl mogen samen met de scouts van Die Wiltgraeff met Pinksteren naar Baarn om de regio te vertegenwoordigen op de Landelijke Scouting Wedstrijden.

We hopen dat de padvindsters die naar de RSW zijn geweest een stukje willen schrijven… want wij als leiding weten niet precies wat er tijdens het weekend is gebeurd!

SAM 3935 300x225 R.S.W. 1e en 8e plek!

Winnaar Scouting Wedstrijden 2014