Hakken, zagen en op pad met Wim

Op zaterdag 30 april hebben we een rondleiding door het Bennekomse bos gehad van Wim. Nu zou je denken dat we inmiddels geen rondleiding door dit bos meer nodig hebben, maar er valt nog genoeg te leren. We hebben geleerd hoe bepaalde vogels leren, welke planten en bomen er niet in het bos in Bennekom horen en waar je handige planten vindt om te eten of te gebruiken voor vuur. We hebben een vleermuis in ons clubhuis gezien en zelfs het nest van een buizerd gespot!

Na de rondleiding gingen we weer eens even goed oefenen met hakken en zagen. De gehakte en gezaagde houtjes kwamen vervolgens goed van pas bij het doorbranden van een touwtje.

We hadden het zo druk dat we vergeten zijn veel foto’s te nemen, maar hier toch nog een paar fotootjes!