Scouting Bennekom

RSA

Terras 300x225 RSAWij zijn de Rowans (m) en Sherpa’s (v) Afdeling (kortweg RSA), jongeren die tussen de 15 en 18 jaar oud zijn. We hebben opkomst van 14.00 tot 17.00 uur op zaterdagmiddag in ons eigen gebouw: Hogan.

Bij de RSA bepaal jij wat voor opkomsten er zijn, want je mag zelf een programma maken. Of het leuk is hangt dus van jezelf af. Wat voor programma’s je dan doet? vuur 300x225 RSA Frituren op houtvuur, paintballen, grote bouwprojecten of een film maken: omdat je het zelf bedenkt kan dat zo gek en uitdagend zijn als je zelf wil!

klimmen. 225x300 RSA We hebben hier geen leiding, maar begeleiding (Nele, Joost, Bas en Mark). Ze zijn er dus om je te begeleiden door advies te geven en in de gaten te houden of alles goed gaat. Als je ergens hulp bij nodig hebt dan kan je ze gewoon even om hulp vragen.

Een aantal keren per jaar heb je samen met de andere RSA groepen uit het regio leuke activiteiten. Naast die activiteiten is er ‘s avonds meestal een goed feest. Verder gaan we natuurlijk een paar keer op kamp en op zomerkamp!