2011 Heeze, Nederland

Van 2 t/m 12 juli 2011 waren we op kamp in Heeze. Hieronder de foto’s en een stukje uit de shelter.

Er was eens een RSA-groep uit Bennekom (Jorian). Die gingen op een zekere dag op zomerkamp naar Heeze (Wouter). Daar zaten zij op een scouting labelterrein, zonder toilet of douche (Marijn). Vlak in de buurt kon de begeleiding heerlijk stiekem douche op de camping (Joost). Deze douche was veel fijner dan de buitendouche van de Rowans (Nele). Op een dag gingen we met z’n alle naar het zwembad (Jelte). Daar keken de Rowans hun ogen uit (Coen). Helaas mislukte onze poging om daar door de luidsprekers te praten (Niels). Dit was na een dag door België fietsen toch een grote teleurstelling (Bram). Helaas waren de toiletten in het zwembad niet zo goed als onze eigen HUDO, (Sander). Naast onze zwembad avonturen waren er ook andere spannende momenten tijdens het kamp (Jorian). Zo dachten de Rowans wel vier keer dat ze op survival zouden gaan (Wouter). Ook toen we een eind op de snelweg reden richting Arcen, voor een educatieve excursie (Marijn). Na een avondje stappen en een korte nacht was het dan zo ver! (Joost). Om 5 uur werden de Rowans uit hun slaapzak gehaald (Nele). Stom verbaasd stonden we ‘s ochtends op de parkeerplaats in de ochtend kou (Jelte). Na een grondige inspectie van lichaam en kleren stapten we in de auto(Coen). Na een lange rit moesten we uitstappen op een nog onbekende locatie (Niels). Na een lekker ontbijtje gekocht van het geld verstopt in de legertruien verplaatsten wij ons verder richting de slaapplaats (Bram). Deze verplaatsing ging met behulp van Social media (twitter) en een paar liften (Sander).En ze leefden nog lang en gelukkig…. (Jorian). Echt waar (Wouter). Dit is zo’n beetje het slot (Marijn). Zo goed als wel ja(Joost). Op naar volgend jaar (Nele).