Hathi

foto christa 300x168 Hathi

Hallo! Ik ben Hathi, de olifant, en ik woon in de jungle. Aan de junglebewoners vertel ik graag verhalen, want dat vind ik heel leuk om te doen. Van alle dieren uit de jungle kan ik het allerbeste trompetteren met mijn lange slurf. Daarmee eet ik ook heel veel lekkers, het liefste wortels en vruchten.

Buiten scouting heet ik Christa van de Peppel. Ik ben alweer 7 jaar leiding bij de Shanti-Horde, ook ben ik trainer voor de regio Nederveluwe. Ik ben 24 jaar en woon in Wageningen. Na mijn studie levensmiddelentechnologie in Wageningen ben ik aan t werk gegaan als productontwikkelaar in Zeewolde waar ik nu werk. Als ik niet op scouting ben houd ik van lekker koken en bakken, met inspiratie vanuit allerlei culturen. Ook houd ik van reizen en van de natuur.