Malchi

foto nienke 300x168 Malchi

Hoi, ik ben Malchi de vis. Ik woon in de Talaab poel samen met de flamingo Marala en Oe de schildpad. Ik vind het heerlijk om grapjes uit te halen in het water. Daarom spetter ik Marala en Oe soms nat door heel hard met mijn staart te flipperen. Verder ben ik hard aan het oefenen om mijn zwemdiploma’s te halen.

Buiten scouting heet ik Nienke en heb ik wel gewoon mijn zwemdiploma’s. Na als jeugdlid super leuke dingen mee te hebben gemaakt zoals: zomerkampen naar onder andere Hongarije en Berlijn, de H.I.T., het bouwen van een sauna in het bos en de Wereld Jamboree in Zweden, ben ik vier jaar geleden leiding geworden bij de Shanti-Horde. Doordeweeks woon ik in Maastricht, waar ik voor mijn laatste jaar studeer aan de universiteit. Tussen het studeren en scouting door besteed ik mijn tijd vooral aan veel gezellige dingen, sporten (er gaan altijd badmintonrackets mee op zomerkamp) en fietsvakantie.