Thuu

foto annemarie 300x168 Thuu

Hallo ik ben Thuu de witte cobra en leef samen met al mijn vrienden in de jungle. Ik ben vaak te vinden in hoge bomen, in vochtige oerwouden of in meren. Het liefst leef ik in een warme omgeving, dit komt doordat ik niet zo goed tegen de kou kan. Verder zit ik graag hoog in de boom waar ik samen met Shanti en de anderen speel.

Mijn naam is Annemarie Doelman en inmiddels loop ik al vanaf mijn 8e jaar rond bij Scouting Bennekom. Inmiddels ben ik afgestudeerd als Integraal Veiligheidskundige en Middelbaar Veiligheidskundige. Op dit moment ben ik werkzaam als adviseur arbeidsomstandigheden bij een consultancy organisatie. Naast werken heb ik natuurlijk ook nog hobby’s, dat zijn: muziek maken bij de Harmonie Ede en skiën.

Ik ben op scouting gekomen, doordat Nienke (Malchi) mij mee vroeg om een keer te gaan kijken. Sindsdien ben ik nooit meer weggegaan! Gedurende mijn periode bij Scouting Bennekom heb ik veel leuke dingen meegemaakt, zo heb ik meerdere zomerkampen gehad en ben ik naar de Wereld Jamboree in Zweden geweest.