Startsein nieuwe seizoen

SAM 2800 150x150 Startsein nieuwe seizoenAfgelopen zaterdag werd er afgetrapt voor het nieuwe seizoen; er werd overgevlogen!
De oudste leden van elke speltak namen afscheid en vlogen over naar de volgende groep. Een stap verder in hun Scoutingcarrière.
Het weer was goed met ons gestemd en er waren veel ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en geïnteresseerden aanwezig om het overvliegmoment mee te maken.
Voor een heel aantal kinderen van de wachtlijst was het feest vandaag: zij mochten komen kijken in de nieuwe groep.

Wil jij ook lid worden van Scouting Bennekom? Sommige speltakken hebben nog plek, neem contact op met de leiding van de desbetreffende speltak van jouw leeftijd. Hun gegevens vind je hier.
De padvindsters hebben een verslag geschreven van hun overvliegfeest. Hun verhaal en foto’s vind je hier.