RSW & LSW

Regionale Scouting Wedstrijden (RSW)
Tijdens het RSW weekend wordt er samen met andere Scoutinggroepen uit de regio, door middel van een aantal spelen en wedstrijden, gestreden om een plaats bij de Landelijke Scouting Wedstrijden. Maar op de RSW doe je ook veel ervaringen op en heb je de mogelijkheid andere scouts uit de regio te leren kennen.
De activiteiten die op het programma staan variƫren van een groot kampvuur en diverse bosspelen tot een spannende hike. Dit alles gaat in een bepaald thema. De RSW van onze regio wordt jaarlijks gehouden in Lunteren.

Landelijke Scouting Wedstrijden (LSW)
De LSW is de landelijke versie van de RSW. Deze wordt gehouden op het scoutcentrum Buitenzorg te Baarn. Hier komen scouts van uit het hele land samen. Het thema van de LSW is hetzelfde als tijdens de RSW en de patrouille-wedstrijden.

RSW 2013
p1404131551 RSW & LSW
Dit jaar hebben de “gebakken Kieviten” de eer verdedigt in Lunteren. Het weekend van 12 tot 14 April hebben zij hier gestreden tegen 22 andere ploegen uit de regio. Ze werden onder ander beoordeeld op kampopbouw, het hiken en thema. Ondanks wat kleine tegenslagen hebben ze een geweldige 2de plaats weten te bemachtigen. icon smile RSW & LSW
Tijdens dit weekend zijn een aantal foto’s gemaakt. Deze zijn hier te vinden.