Lid worden?

Hartstikke leuk dat uw zoon (7-11 jaar) bij scouting wil! Momenteel hebben we een wachtlijst, welke actief wordt bijgehouden. Wanneer u het formulier invult, nemen wij contact op om een afspraak te maken wanneer uw zoon een zaterdag komt kijken als hij wilt. We hebben opkomst van 14:00 tot 16:00 op de Selterskampweg 68 te Bennekom. Hij mag 3 keer komen kijken of hij het leuk vindt. U kunt uw zoon opgeven tijdens het scoutingseizoen. Dit loopt van begin september tot eind juni.

Het is het makkelijkst als u op de onderstaande link klikt en het formulier invult. Wij hebben dan meteen de benodigd gegevens en zullen hier een reactie op geven.

Aanmeldings formulier

Let op! Dit formulier is alleen voor het meedraaien. Als u besluit uw zoon definitief in te schrijven moet er een ander formulier ingevuld worden.

Als u verder nog vragen heeft kunt u voor de opkomst even langskomen of een mailtje sturen.