Gebouw

Het hoofdgebouw van Scouting Bennekom bestaat uit twee delen: “Kiva” en “Kromschutte”. Het “Kromschutte”-deel wordt gebruikt voor verhuur. Dit deel heeft een oppervlakte van circa. 350 m². Er zijn 4 lokalen. De accommodatie is geschikt voor groepen tot 50 mensen. Onderstaande video en foto's geven een impressie van het gebouw: 

Lokalen: De ruimten 3 en 4 zijn 9,5 bij 6 meter. Beide zijn gescheiden door een geluidsarme schuifwand. Ruimte 2 meet 11 x 6 meter. Ruimte 1 is 7,5 x 7,5 m. In ruimte 1, 3 en 4 mag geslapen worden. 

Keuken: De ruime keuken is 3 bij 4 meter. Deze is o.a. voorzien van RVS-werktafels, dubbele wasbakken, bovenkastjes, wasbak voor grote pannen, afzuiginstallatie, grote koelkast met vriesvak, professioneel gasfornuis met 4 grote branders en een vuilnisbak. De keuken wordt zonder potten, pannen en keukengerei opgeleverd.

Wasruimte: Er is een grote sanitair-ruimte met 2 douches en een invalidentoilet/douche. Alle leidingen worden automatisch gespoeld om legionella te voorkomen.

Toiletten: Er zijn drie toiletten in een aparte toiletgroep. Een invalidentoilet is beschikbaar in de douchegroep.

Minder valide: Het gebouw is daarvoor gedeeltelijk aangepast. Er is één aangepast toilet en tevens een ruime douchegroep. Ook is er een rolstoel beschikbaar om te gebruiken. Het gebouw is voorzien van extra brede deuren zonder drempels en een oprit voor rolstoelen. In de wasruimtes zijn lage wastafels.