RSA

Wij zijn de Rowans (m) en Sherpa’s (v) Afdeling (kortweg RSA), bestaande uit jongeren die tussen de 15 en 18 jaar oud zijn. We hebben opkomst van 14.00 tot 17.00 uur op zaterdagmiddag in ons eigen gebouw, genaamd Hogan.

Bij de RSA bepaal jij je eigen opkomsten, want je mag zelf een programma maken. Dit betekent dat jij zelf bepaalt hoe gaaf, spannend of leuk je opkomst wordt! Waar kun je zoal aan denken? Frituren op houtvuur, sport en spel, katapult bouwen, paintballen, grote bouwprojecten of een film maken. Maak het zo gek en uitdagend als je zelf wil!

We hebben hier geen leiding, maar begeleiding (Anne, Bas, Stan, Juliette, Annemarie en Roland). Zij helpen bij het organiseren van opkomsten door handige tips te geven (en een oogje in het zeil te houden). Je kunt ze altijd om hulp vragen!

Een aantal keren per jaar heb je samen met de andere RSA-groepen uit het regio leuke activiteiten. Naast die activiteiten is er ‘s avonds meestal een goed feest. Verder gaan we natuurlijk elk jaar een paar keer op kamp en in de zomer 11 dagen op kamp!